Bekijk onze actuele projecten

Voor een overzicht van enkele actuele LSa projecten, klik hier.

Gezelligheid in het Verbouwcafé!

De verhuizing van het district Zuid van WNZ bij Rijkswaterstaat naar het centrum van Dordrecht komt nu echt dichterbij. De verbouwing is in volle gang. Hoog tijd dus om weer eens met elkaar in gesprek te gaan over de nieuwe werkomgeving en de andere manier van werken die dit met zich meebrengt. Om dit gesprek onder het genot van een drankje te faciliteren, is het Verbouwcafé georganiseerd.

Het café stond in het kader van het informeren en ophalen van informatie bij de deelnemers. 

Hoe ziet het werken met elkaar er in de praktijk uit straks en welke faciliteiten zijn er? Welke vragen en onderwerpen leven er? Waar moeten we nog verder mee aan de slag als project en als organisatie? 

 Aan de hand van 5 thema’s werden deze vragen behandeld: 

  • Inrichting & Verhuizing 
  • Dienstverlening
  • Archief & DIM
  • ICT & Telefonie, en 
  • Werkconcept & afspraken. 

Deze thema’s waren verdeeld over vijf verschillende tafels. Aan iedere tafel werden de deelnemers geïnformeerd over het tafelonderwerp en kregen zij gelegenheid om vragen te stellen aan de betreffende expert die als stamgast aan de tafel zat. Daarna gingen de deelnemers door naar de volgende tafel, totdat alle tafelonderwerpen aan bod waren geweest. 

Er was dus geen ‘fysiek’ café met bar en biljart, maar het Verbouwcafé was behalve constructief, minstens zo gezellig. 

De uitkomsten van de gesprekken worden meegenomen in de nadere uitwerking van het project en de medewerkers van het district vonden het fijn om op deze manier betrokken te worden. Win-win, dus!

Voor zowel de toekomstige gebruiker als het project is helder dat zij op de goede weg zijn en waar zij nog mee aan de slag kunnen.