contact

Neem contact met ons op.

Onze kernwaarden

In ons werk stellen we vijf kernwaarden centraal. Deze 'business principles' vormen het DNA van de LSa-organisatie. U kunt ons aanspreken op naleving van de volgende beginselen:

Maatschappelijk betrokken

Wij voeren ons werk uit met betrokkenheid en respect voor onze opdrachtgever, voor de bredere kring van belanghebbenden en voor de samenleving als geheel. Met onze klanten zoeken we naar blijvende en duurzame oplossingen.

Klantgericht

Door ons werk dragen wij ertoe bij dat u meerwaarde kunt bieden aan uw klanten. Wij doen dat door het leveren van maatwerk waarbij u doel, tempo en diepgang bepaalt.

Focus op resultaat

Wij richten onze inspanning op het realiseren van uw doelstellingen. Dat doen we binnen de aangegeven kaders als tijd, kwaliteit en geld. Met u komen we tot idee├źn hoe de medewerkers kunnen worden geinformeerd en worden betrokken bij resultaat en proces.

Gericht op samenwerken

Wij  werken vanuit de overtuiging dat samenwerking met u en uw medewerkers leidt tot betere en passende oplossingen, maar ook tot draagvlak voor veranderingen. Binnen LSa vormen we teams om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Integriteit

Uw gegevens zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij zijn doordrongen van het belang van transparantie en eerlijkheid. Wij gaan daarbij uit van algemeen aanvaarde normen en conformeren ons aan de gedragscode voor adviseurs. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring die ook is opgenomen in onze algemene voorwaarden.