contact

Neem contact met ons op.

O|2 Vrije Universiteit

Het nieuwe labgebouw O|2 van de Vrije Universiteit Amsterdam en het VU Medisch Centrum heeft in november 2013 het hoogste punt bereikt.

Lees meer ›

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Tussen september en december 2013 verhuizen de circa 400 medewerkers van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (OD NZKG) naar het gebouw Rail Point Office in Zaandstad. Sinds 2012 heeft Laanbroek Schoeman adviseurs gewerkt aan de herontwikkeling van dit pand voor gebruik door de OD NZKG.

Lees meer ›

Hart van Zuid Rotterdam

Ahoy ondergaat een forse uitbreiding met een internationaal congrescentrum, muziekhal, bioscoop en hotel. De Gooilandsingel wordt de verbindende, autoluwe schakel van Hart van Zuid. Aan het nieuwe Plein op Zuid verrijst een nieuw kunstenpand met bibliotheek en theater. Het nieuwe zwembad Charlois wordt ingepast in het huidige deelgemeentekantoor. Bovendien wordt er fors geïnvesteerd in het aanwezige talent op Zuid en krijgt het gebied veel betere en gebruiksvriendelijkere verbindingen.

Lees meer ›

Gerechtshof Amsterdam

Op zaterdag 9 februari vond onder grote belangstelling de Open Dag van het Paleis van Justitie op IJDock in Amsterdam plaats. In april neemt het gerechtshof Amsterdam haar intrek in dit gebouw, maar nu was het alvast mogelijk om het opvallende gebouw aan het IJ te bewonderen.

Lees meer ›
< Vorige12 projecten gevondenpagina 2 van 3Volgende >