Matthijs de Weerd

In de afgelopen 20 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de verschillende facetten van huisvesting. Sinds 2009 werk ik bij LSa als adviseur en integraal projectmanager. Ik heb zowel in de lijn van organisaties als op projectmatige wijze gewerkt binnen de publieke en de private sector. Mijn uitgangspunt is dat huisvesting en ondersteunende diensten in synergie en ondersteunend moeten zijn van de strategie en het primaire proces van organisaties.

Ik ben in staat de vraag van de opdrachtgever en gebruikers goed te vertalen in een passende oplossing en hierbij het gehele proces in de huisvestingsketen te overzien. Integrale benadering van huisvesting en organisatie staan bij mij centraal: het belang van de (eind)gebruiker en het creƫren van meerwaarde. Duurzaamheid, flexibiliteit, samenwerking en efficiency komen aan de orde bij het vormen van resultaatgerichte oplossingen voor huisvestingsvraagstukken.

Uit ervaring weet ik welke stakeholders ik moet betrekken om resultaten te bereiken. Ik stuur aan op een door de gebruikers gedragen oplossing binnen de kaders en uitgangspunten van de opdrachtgever. Het is mijn taak om te overtuigen en te adviseren. Ik ben gewend om contact te hebben met alle lagen van de organisatie en de stakeholders van huisvestingsprojecten.

In zowel generieke als specialistische (grote) projecten breng ik creativiteit mee om te komen tot huisvestingsoplossingen en werkplekconcepten. Door mijn WO werk- en denkniveau, aangevuld met opleiding en ervaring heb ik een sterk analytisch vermogen. Bovendien ben ik een echte teamspeler met een groot gevoel voor eigen verantwoordelijkheid.

Contact Matthijs

Projectmanager