november 2023 - Blog

Succesverhaal Lisanne

Na het afronden van haar Bachelor Bouwkunde en Master Real Estate & Housing, was Lisanne Bruning op zoek naar haar kracht. Ze wilde zich oriënteren: “Waar ben ik goed in en waar komt dat goed tot zijn recht?” Na enkele jaren werkervaring bij diverse projecten en bedrijven had ze behoefte aan meer stabiliteit. Ze wilde zich verder ontwikkelen binnen 1 vakgebied en hier expert in worden. Ze wilde graag haar eigen creativiteit inzetten en aan de voorkant van een project betrokken zijn. Dit vond ze bij LSa.

Aan de slag bij LSa

Bij Kracht Recruiment kwam direct 1 partij naar boven die perfect bij Lisannes verhaal past: LSa. Ze was direct enthousiast over het voorstel om als huisvestingsadviseur te starten. LSa is een relatief klein bedrijf maar wel volop in ontwikkeling. Dit past goed bij Lisanne; “omdat je snel op je plek zit, je goed weet wie je collega’s zijn en aan wie je wat hebt. Binnen de organisatie wordt echt gekeken naar de kracht van iedere collega en wordt dat ingezet op de juiste manier.”

Huisvestingsadvies

De werkzaamheden die Lisanne uitvoert als huisvestingsadviseur, liggen haar heel goed: “ik werk graag tijdens de beginfase van een project. Tijdens deze fase zit je aan de voorkant van een project en dat is precies waar ik mijn creativiteit kwijt kan.”

Ze betrekt de gebruikers, leert de organisatie en haar afdelingen kennen en komt er achter wat er wel en juist niet op in een werkomgeving gebeurt. Hiervoor zet ze interactieve workshops in, wordt input opgehaald en verwerkt in rapportages waarin mensen zich herkennen. Lisanne houdt als uitgangspunt altijd de kernwaarden van de organisatie aan. Hoe vertaal je bijvoorbeeld de kernwaarde ‘vertrouwen’ naar de huisvesting, gebouwde omgeving of het interieur van een organisatie?

Ontwikkelen in een fijne cultuur

Lisanne is op een voor haar perfect moment gestart. LSa is volop in ontwikkeling en dit biedt veel kansen. Ze krijgt de ruimte om haar functie te vormen op een manier die voor haar goed werkt en goed voelt. “We zijn met een club mensen met wie we vooruit willen kijken. Bovendien heerst er binnen de organisatie een open cultuur waarin respectvol met elkaar wordt omgegaan en dat voelt heel warm aan.”

Wat betreft de toekomst is Lisanne open-minded en staat ze enthousiast tegenover de mogelijkheden die LSa haar kan bieden. Anders dan verwacht hoeft ze niet per se te groeien en meer opdrachten te krijgen. “Ik wil gewoon graag goed mijn werk doen en hier vertrouwd mee zijn. Ik hoef niet alle verantwoordelijkheden van de wereld te krijgen, als ik maar de inhoud en kwaliteit kan leveren en vanuit mijn kracht werk.”
En dit is ook wat ze dagelijks doet: goed resultaat leveren voor de eindgebruiker en daar nog beter in worden dan ze al is. Bovendien is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit bij elkaar opgeteld is wat het voor haar heel leuk maakt om bij LSa te werken.

Deze tekst is opgesteld op basis van een interview van Lisanne met Kracht Recruitment.

Werken bij LSa

Wil je meer weten over werken bij LSa? Bekijk dan onze vacatures of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

“Het is heel mooi om de vertaling van kernwaarden te kunnen leveren en uiteindelijk met het resultaat te komen dat past bij de organisatie.“

Lisanne Bruning - Adviseur bij Lsa