Wij betrekken iedereen

Het LSA team bestaat uit projectmanagers, bouwkundigen, architecten, bestuurskundigen, organisatiekundigen en facilitaire experts. De combinatie van deze expertises maakt dat we een dynamisch team zijn met een flinke dosis ervaring en kennis over huisvesten en organiseren.

Deze diversiteit zorgt ervoor dat wij vanuit verschillende invalshoeken (integraal) kijken naar vraagstukken en op elk vraagstuk een antwoord weten te vinden.

De kracht van een klein team

Het succes van LSA wordt gedragen door onze ervaren en enthousiaste collega’s. Ons team is groot genoeg om alle taken te verdelen en klein genoeg om elkaar echt goed te leren kennen en door te groeien. We werken graag samen, geven elkaar energie en versterken elkaar waar dat mogelijk is. We weten hoe we optimaal gebruik kunnen maken van elkaars kracht.

Ons team

Daniëlle Kok

Projectsecretaresse

Iwan Bijmholt

Systeembeheerder

Joost Bonnema

Adviseur/projectmanager

Linda Steehouwer

Marketing en communicatie

Miranda Berendsen

Adviseur/projectleider

Peter de Jong

Controller

Kom jij ons team versterken?

Zoek jij een inspirerende werkomgeving die energie geeft en ervoor zorgt dat jij het beste uit jezelf kunt halen?

Een stukje historie

Laanbroek Schoeman adviseurs is in 1997 opgericht door Ben Laanbroek en Werner Schoeman. De eerste opdrachten van Laanbroek Schoeman adviseurs waren onder andere de Belastingdienst en Rechtbank Utrecht. In deze opdrachten ontwikkelden het werkveld en de focus naar het huisvesten van een organisatie in plaats van alleen het realiseren van een gebouw voor de organisatie. Hier is Organisatie Gericht Huisvesten voor ons ontstaan.

Laanbroek Schoeman adviseurs is in de jaren daarna uitgegroeid tot het huidige LSA; een partij waarbij huisvesting, organisatie, advies en management samenkomen.

Integraal, kennis gedreven, resultaat gericht en samenwerken zijn kernwaarden die altijd in het DNA van ons bedrijf hebben gezeten.

Wij zijn onderdeel van de Draaijer Group

LSA is onderdeel van de Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties. Het gemeenschappelijke doel van de partners is het creëren, realiseren en exploiteren van energieke en toekomstbestendige leefomgevingen. Samen met opdrachtgevers en met elkaar werken de bedrijven van de Draaijer Group aan omgevingen waar mensen zich goed voelen en optimaal presteren.

De Draaijer Group is een zelfstandig onderdeel binnen ADG dienstengroep, net als alle andere ADG bedrijven. We profiteren op deze manier van de omvang, ervaringen en innovatiekracht van ADG als geheel, maar hebben onze eigen identiteit en flexibiliteit.

De groep staat voor

gezond
sociaal
energieopwekkend
slim
circulair
Gezonde omgevingen zijn comfortabel en fris. Ze verhogen de prestaties of versnellen het herstel van mensen en het maakt ze bewuster van hun vitaliteit.
Sociale gebouwen zorgen ervoor dat mensen zich veilig, welkom en betrokken voelen. Dit bepaalt of het een inspirerende plek is om te werken, te leren, te ver¬blijven en te wonen.
Energiezuinige gebouwen besparen kosten, dragen bij aan klimaatverbetering en verhogen de vastgoed waarde.
Slimme omgevingen zorgen voor efficiënte inzet van ruimtes en kunnen zich aanpassen gedurende de tijd. Dit verlaagt de kosten, verbetert service en leidt tot hogere productiviteit en welzijn.
Circulaire gebouwen zijn duurzaam, verspillen geen grondstoffen en hebben een groot aanpassingsvermogen, omdat gebruikers vaak betalen voor gebruik in plaats van bezit.