Dennis Stout

Mijn reis door vastgoed en werkomgevingen

Mijn carrière kenmerkt zich door mijn vermogen om vastgoed- en huisvestingsvraagstukken op een mensgerichte en strategische manier te benaderen, met een achtergrond in Facility Management en Bestuur- en Organisatiekunde. Ik wil graag het verhaal delen over mijn reis en impact op de wereld van vastgoed en werkplekomgevingen, terwijl ik ook mijn betrokkenheid bij managementliteratuur, amateursport en mijn geloof in de kracht van mensgericht leiderschap belicht. Mijn expertise gaat verder dan traditionele vastgoedbenaderingen, met een scherpe focus op het centraal stellen van de mens. Dat klinkt als een open deur, maar zoals veel open deuren, zitten de meeste dicht.

De mens centraal

Wat mij onderscheidt, is de diepgaande overtuiging dat vastgoed en werkplekomgevingen in de eerste plaats moeten dienen om medewerkers te ondersteunen succesvol hun werk te kunnen uitvoeren. LSa heeft zich de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot voorloper in het ontwikkelen van mensgerichte oplossingen voor vastgoed en huisvesting. Toen ik werd gevraagd om directeur van LSa te worden, hoefde ik niet lang na te denken. Samen met klanten kijken we niet alleen naar de fysieke ruimte, maar ook naar de organisatorische inrichting en veranderkundige aanpak die nodig zijn om een optimaal effect te bereiken en de gebruiker centraal te stellen.

Managementboeken

Naast een carrière in vastgoed, deel ik mijn inzichten en ervaringen via managementboeken samen met twee coauteurs. Ons eerste boek Wij is belangrijker dan why werpt een licht op de prestatiedoorbraak van de NS en benadrukt het belang van teamwerk en een gezonde bedrijfscultuur. Dit boek biedt waardevolle lessen voor organisaties die streven naar prestatiedoorbraken.

Toewijding aan amateursport

Naast mijn professionele carrière ben ik actief betrokken bij de wereld van amateursport. Als trainer en bestuurder draag ik bij aan het bevorderen van sportparticipatie en de ontwikkeling van jonge sporters. Deze toewijding aan sport gaat hand in hand met mijn geloof in de kracht van teamwork, veel plezier en mensgericht leiderschap. Waarden die ik ook in mijn professionele leven koester.

Een duurzame invloed op de werkomgeving

Bij LSA willen we organisaties helpen om hun werkomgeving zo in te richten dat medewerkers succesvol kunnen zijn. Mijn reis gaat door en ik kijk ernaar uit meer mensen te inspireren om mensgerichte vastgoedbeslissingen te nemen.