Maud Willigers

Met enthousiasme en een vleugje creativiteit pak ik uitdagingen aan. Ik doe er alles aan om het beste resultaat te behalen waarbij verwachtingsmanagement onmisbaar is.

Als bevlogen huisvestingsadviseur ben ik niet alleen gefocust op de fysieke aspecten van de werkplek, maar ook op wat dit betekent voor de mensen die er gebruik van maken. Of het nu gaat om je kantoor, werkplek of je eigen huis, het moet aanvoelen als een plek waar je je helemaal op je gemak voelt, als een vis in het water. De kantooromgeving moet zich aanpassen naar de medewerkers, wel in een vernieuwd jasje, maar niet andersom.

De afgelopen jaren heeft de dynamiek van kantooromgevingen een ware transformatie ondergaan door het opkomende hybride werken en de toenemende individualisering. We gaan nu naar kantoor om te ontmoeten en samen te werken. Dit vraagt om niet alleen fysieke veranderingen in de kantooromgeving, maar ook om aanpassingen in onze manier van werken en ons gedrag. Hoewel deze veranderingen gericht zijn op het creëren van een betere werkomgeving voor de medewerker, begrijp ik dat het tevens betekent dat we de vertrouwde omgeving van mensen transformeren.

Mijn kracht is om tijdens het huisvestingsproces aandacht te hebben voor deze verandering, door medewerkers mee te nemen in de veranderingen, verwachtingen te managen en als doel te hebben dat ze zich gehoord en op hun gemak voelen. Dit bereik ik door te kijken naar waar een organisatie voor staat, wat de medewerkers belangrijk vinden, hoe we deze doelen kunnen integreren in de fysieke werkomgeving en een vleugje creativiteit om te verrassen. Het vinden van de juiste balans tussen de identiteit van de organisatie en de behoeften van de medewerkers is voor mij de ultieme uitdaging en biedt eindeloze mogelijkheden!