mei 2021 - Nieuws

Laanbroek Schoeman Adviseurs wordt LSa

Laanbroek Schoeman Adviseurs is sinds 1997 uitgegroeid tot het huidige LSa; een partij waarbij huisvesting, organisatie, advies en management samen komen. Met de komst van een nieuwe directie in 2021 is ook een nieuwe positionering en huisstijl doorgevoerd binnen LSa. Directeuren Carolien Koek en Riëtte Laanbroek zijn trots op de kernwaarden van het bedrijf en willen dit trots naar buiten uitdragen. Een nieuw logo en een nieuwe website moeten er aan bijdragen om het verhaal achter de ’huisvesters van gezond verstand’ te vertellen.

Het zijn intensieve trajecten die LSa met haar opdrachtgevers doorloopt. Er wordt gezorgd dat er een vorm van huisvesting komt, waarin de ambities van klanten tot bloei komen. Riëtte: “De ervaring en expertise die wij hebben, omschrijven we zelf als ‘beproefd vindingrijk’. Door onze ervaring kunnen we gebruik maken van proven concepts. Tegelijk is iedere opdracht uniek en zullen we altijd maatwerk leveren. We denken graag grensverleggend. Daarnaast stimuleren we de continue ontwikkeling van onze eigen medewerkers.”

“Onze kernwaarden veranderen we niet. Wel de manier waarop we die naar buiten brengen. We mogen de markt best laten weten hoeveel ervaring en expertise wij onder één dak hebben.”

Carolien Koek - Directeur