mei 2023 - Nieuws

ADG en Draaijer Group bundelen krachten

Draaijer Group – en alle labels die hieronder vallen, waaronder LSa – worden overgenomen door ADG dienstengroep. Graag informeren we je over de achtergronden van onze beslissing en wat er in de praktijk gaat gebeuren, zoals een directiewisseling binnen LSa.

Door de overname kan de Draaijer Group haar strategische positie versterken en een unieke propositie op gebied van huisvesting en diensten krachtiger ontwikkelen. Onder de vleugels van deze sterke facilitaire dienstverlener kan de gewenste groei worden gerealiseerd.

ADG aan haar kant heeft de wens om bij haar klanten de complete strategische facilitaire waardeketen te verzorgen. Door de krachten van de ADG bedrijven, waaronder HEYDAY, aan te vullen met de expertise van Draaijer Group, zetten we beide een belangrijke stap in deze richting. Een stap die ADG in staat stelt verder te groeien, te innoveren en haar klanten nog beter te bedienen.  

Draaijer Group, ADG en haar werkmaatschappijen zijn een goede match omdat we elkaar aanvullen in de dienstverlening en ook qua cultuur goed bij elkaar passen. Vanuit haar eigen identiteit zal de Draaijer Group een zelfstandig onderdeel worden binnen ADG dienstengroep, net als alle andere ADG bedrijven. We profiteren op deze manier van de omvang, ervaringen en innovatiekracht van ADG als geheel, maar behouden ons eigen profiel en onze flexibiliteit.

Vanuit dit nieuwe perspectief is besloten dat de huidige directie van LSa niet aanblijft en dat we helaas afscheid van elkaar gaan nemen. Deze verandering en ambitie van de Draaijer Group passen niet in de visie van de huidige LSa directie. De directies van de andere bedrijven in de Draaijer Group blijven wel aan. Bij LSa zal Dennis Stout (45) vanaf heden de taken van Carolien Koek en Riëtte Laanbroek overnemen. Zij zullen uiteraard zorgdragen voor een adequate en zorgvuldige overdracht tot in ieder geval 1 juli 2023.  Wij wensen Carolien en Riëtte alle succes en plezier in hun vervolg carrière!

LSa blijft een belangrijke pijler binnen de Draaijer Group en samen met ADG werken we aan een unieke propositie van huisvesting en diensten voor onze klanten.

Namens de directie van de Draaijer Group en de directie van LSa,

Edgar Anholts
Henri Drenthen
Peter Ruchti
Dennis Stout

De bedrijven van de Draaijer Group