juli 2022 - Blog

Young Professionals Group zorgt voor verbinding

Wij geloven erin dat onze medewerkers met meer plezier werken, zich beter ontwikkelen, gemotiveerder zijn en langer bij ons blijven werken als ze zich niet alleen verbonden voelen met de organisatie, maar vooral met hun collega’s. Door te investeren in de verbinding, investeren wij ook in de toekomstbestendigheid van de Draaijer Group.

Regelmatig worden er Young Draaijer evenementen georganiseerd waarbij de Young Professionals van alle organisaties binnen de Draaijer Group op een inspirerende en gezellige manier met elkaar connecten. Uit alle delen van Nederland, met verschillende expertises en ervaringen maar allemaal werkzaam in hetzelfde werkveld. Altijd vanuit ambitie om alles uit jezelf te halen en tegelijkertijd vanuit de behoefte aan plezier en informele contacten met gelijkgestemden buiten het werk.

Wisselend programma
De organisatie van de evenementen wordt gedaan door de deelnemers zelf. Zodat het programma altijd aansluit bij actuele thema’s. Deze staat altijd in het teken van twee dingen: een inhoudelijke activiteit in de vorm van een workshop, presentatie of bedrijfsbezoek en bijkletsen tijdens een borrel met een lekker hapje. De meest uiteenlopende onderwerpen worden besproken en deze zijn lang niet altijd werk gerelateerd.

Young Draaijer op bezoek in Groningen
De laatste Young Draaijer bijeenkomst vond plaats in Groningen. Deze dag is de kans gegrepen om drie projecten van onze zusterorganisatie draaijer+partners te bezoeken: Museum aan de A, Kunstencentrum VRIJDAG en het Forum. Inspirerend en leerzaam om te zien waar onze collega’s mee bezig zijn.