huis-van-albrandswaard
Opdrachtgever: Gemeente Albrandswaard
Locatie: Albrandswaard

Huis van Albrandswaard

Voor de Gemeente Albrandswaard heeft LSA integraal projectmanagement uitgevoerd voor de nieuwbouw van het multifunctionele gemeentehuis. Huis van Albrandswaard wordt gebruikt door het wijkteam, de Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA), het café van de sporthal en RTV Albrandswaard. Ook komen er nieuwe mogelijkheden om de dienstverlening aan alle inwoners van Albrandswaard verder te verbeteren. Daarnaast krijgen lokale kunst en cultuur een plek en gaat ook het gemeentebestuur gebruik maken van het gebouw.

Integrale afstemming
van ontwerp tot en met realisatie

We hebben de gemeente begeleid vanaf de uitwerking van het ontwerp tot en met de inrichting en ingebruikname van het gebouw. Het ontwerp is uitgewerkt met de architect, de constructeur en de installatie-adviseur tot een uitvoering gereed Technisch Ontwerp.

Daarnaast was LSA verantwoordelijk voor projectmanagement en directievoering. Tijdens de realisatie van het gebouw zijn alle vraagstukken integraal afgestemd. Op verschillende vlakken is samengewerkt met alle betrokken partijen en gebruikers.

Op 2 oktober 2021 is het Huis van Albrandswaard officieel geopend.

Video: Gemeente Albrandswaard
Video: Gemeente Albrandswaard

Resultaten

  • Programma van Eisen en een investeringsbegroting
  • Architecten selectie met een winnend ontwerp
  • EU aanbesteding met optimalisatie om te komen tot het beschikbare investeringsbudget
  • Realisatie van het gebouw binnen planning en budget

“Een intensief traject met veel verschillende aspecten, waarbij de samenwerking van alle betrokkenen heeft bijgedragen aan een succesvol proces.”

Dennis Stout