Opdrachtgever: Naturalis Biodiversity Center Nederland
Locatie: Leiden

Naturalis Leiden

Het Naturalis Biodiversity Center Nederland is een bijzondere en veelzijdige organisatie die werkt aan de kracht van de biodiversiteit en altijd bezig is om deze te versterken. Naast het museum bevat het gebouw ook een werkomgeving en bijzondere faciliteiten waar onderzoekers, collectiebeheerders en andere collega’s mee werken.

Prettige werkomgeving

LSA ondersteunt Naturalis met het verbeteren van de werkprocessen, werkpatronen en werkomgeving van Naturalis. Samen met de collega’s bekijken we hoe de organisatie nu werkt en welke werkafspraken zij onderling kunnen maken om het werken in de kantooromgeving prettiger maken. Hierbij is veel aandacht voor de thema’s samenwerken, cohesie, gedeelde werkplekken, zichtbaarheid en bereikbaarheid. En raken we de fysieke kant van de werkomgeving: waar zitten knelpunten en wat kan beter in de indeling of inrichting.

Resultaten

  • Inzicht in de wensen en knelpunten op het gebied van huisvesting
  • Gestructureerde werkprocessen en werkpatronen
  • Een prettige taakgerichte werkomgeving

"Met bewondering voor alles wat Naturalis Biodiversity Center Nederland doet, werken wij met veel plezier aan deze klus en hopen we zo indirect een steentje bij te dragen aan die versterking van de biodiversiteit!"

Dennis Stout