contact

Neem contact met ons op.

Onze missie

Als dienstverlenende organisatie ontlenen we ons bestaansrecht aan wat wij voor onze opdrachtgevers betekenen. Uiteindelijk gaat het erom dat uw huisvesting past bij uw organisatie en uw medewerkers goed kunnen presteren. Als we die doelen tot volle tevredenheid kunnen realiseren, zeggen wij: Missie voltooid!

Onze visie

Net als onze klanten ondergaat ook LSa de gevolgen van maatschappelijke en technologische veranderingen. Wij streven er naar om voor onze opdrachtgevers de veranderingsprocessen begrijpelijk en beheersbaar te houden. Onze visie wordt daarbij gedragen door vier pijlers:

  • LSa is een integrale dienstverlener. Wij overstijgen de schotten van de afzonderlijke vakgebieden en komen tot een aanpak waarin alle nodige expertises zijn verenigd.
  • LSa is een kennishub. Wij werken blijvend en duurzaam samen met verschillende organisaties en experts om u als klant te verzekeren van de beste knowhow.
  • LSa is een inspirerende community. Wij willen onze medewerkers een boeiende werkomgeving bieden waarin zij zich ten volle kunnen ontplooien en ontwikkelen. Die competenties willen we door bijeenkomsten, publicaties en onze bijdragen aan opleidingen, congressen en seminars delen met de markt.
  • LSa is een standaard. Wij willen ons zo ontwikkelen dat LSa kan worden beschouwd als een merk in adviesland: opdrachtgevers worden aangetrokken door de bewezen kwaliteiten van onze medewerkers en onze adviezen.