contact

Neem contact met ons op.

Ons profiel

Laanbroek Schoeman adviseurs (LSa) is opgericht in 1997 door Ben Laanbroek en Werner Schoeman.

Wij adviseren over huisvesten en organiseren. We zien dat trouwens niet per definitie als twee afzonderlijke gebieden: huisvesting heeft alles te maken met hoe u zich wilt organiseren. Kiest u voor centralisatie? Beschouwt u zichzelf als een regieorganisatie? Wilt u meer flexibiliteit en samenwerking, en streeft u naar kostenefficiency? U wilt een herbezinning op uw imago en identiteit? Een willekeurige opsomming van organisatorische vragen met directe consequenties voor huisvesting.

Wij staan bekend als gedegen en zorgvuldig. Gericht op resultaten die we realiseren. Niet alleen voor de klant, maar samen met de klant. We hebben oog voor de consequenties van oplossingen voor medewerkers en betrekken hen in onze aanpak. Door participatie ontstaat draagvlak en betrokkenheid - zo is onze overtuiging. Tenslotte verenigen we afzonderlijke specialismen in een integrale aanpak.  Aldus bieden we onze klant oplossingen waarbij met alle facetten rekening is gehouden.

Voor elke opdracht stellen wij een team samen met professionals die nodig zijn om het project tot een goed resultaat te brengen. Daarbij maken we ook gebruik van expertise van medewerkers en organisaties die aangesloten zijn bij ons samenwerkingsverband.